Stjernekonsert: Goerne og Andsnes

To av vår tids mest berømte musikere, den tyske barytonen Matthias Goerne og vår egen Leif Ove Andsnes, gir to konserter i Troldsalen i februar.

Velkommen til uforglemmelige kvelder på Troldhaugen med musikk av Robert Schumann, Griegs store musikalske forbilde.

Kjøp billetter her

Den tyske barytonen Matthias Goerne er i dag en av verdens mest etterspurte sangere, berømt for sine mange store opptredener på scener som The Royal Opera House, Covent Garden, Teatro Real i Madrid, Paris-operaen, Wiener Staatsoper og Metropolitan i New York. I tillegg er han kjent for sine mange prisbelønte og kritikerroste innspillinger, ikke minst av Schubert, men også Bach, Mahler, Mozart og Schumann. Han har mottatt en ICMA-pris og den høythengende Diapason d'or arte, i tillegg til hele fire Grammy-nominasjoner. I 2001 ble han utnevnt som æresmedlem ved Royal Academy of Music i London.

Leif Ove Andsnes er en av verdens ledende pianister, og samarbeidet med Matthias Goerne går mange år tilbake i tid. Sammen har de høstet store ovasjoner fra både publikum og kritikere for sine konserter på store arenaer som Théâtre des Champs-Élysées, Carnegie Hall og Wigmore Hall. Dette er deres første konsert i Troldsalen, og en sensasjonell mulighet til å oppleve to av vår tids aller største musikere i intimformat.

Konserten er gjort mulig med støtte fra Norwegian Hull Club.

Program

Konserter i Troldsalen
Fredag 23. februar kl. 19.30 og lørdag 24. februar kl. 18.00

Matthias Goerne, baryton
Leif Ove Andsnes, piano

Robert Schumann (1810-1856):

Liederkreis op. 24 (Heine)
Kerner-Lieder op. 35

 

Billetter og bestilling

Ordinær: kr. 550,-
BT-kort/Bergenskort: kr. 450,-
Venneforening/KODE-medlem: kr. 420,-
Student: kr. 450,-
Barn: kr. 420,-

Kjøp billetter på ticketmaster.no