Aktuelle konserter på Komponisthjemmene

EKKO: Lindstrøm på Troldhaugen

Lindstrøm spiller på Troldhaugen i oktober i forbindelse med EKKO (foto: Smalltown Supersound)
23 okt 2019

Første dag av Ekkofestivalen 2019 presenteres i samarbeid med KODE. Lindstrøm fremfører sitt nyeste album «On a clear day I can see you Forever» i Troldsalen, onsdag 23. oktober kl. 20.

Arve Tellefsen / Ensemble Berlin

Arve Tellefsen, foto: Harry Wad
27 okt 2019

Arve Tellefsen spiller sammen med musikere fra den verdensberømte Berlinfilharmonien i Troldsalen, søndag 27. oktober kl. 18.

Konsert: Grieg now!

Troldsalen
27 okt 2019

Gratis konsert i Troldsalen med deltakere på Griegkonferansen, søndag 27. oktober kl. 14 i Troldsalen.

Unge talenter i Troldsalen

Nikita Khnykin og Leif Ove Andsnes
3 nov 2019

Søndag 3. november kl. 14: Velkommen til konsert med medvirkende på mesterklasser ved Professor Jiri Hlinka Klaverakademi.

Førjulskonsert: Vintrerreisen

Magnus Ingemund Kjelstad og Christian Grøvlen spiller førjulskonsert på Troldhaugen.
8 des 2019

I årets mørkeste måned inviterer vi publikum inn i en verden av lengsel og ensomhet. Søndag 8. desember fremfører baryton Magnus I. Kjelstad og pianist Christian Grøvlen Schuberts Vinterreise i Troldsalen.

Lunsjkonserter i romjulen

Vinter på Troldhaugen
26 des 2019 til 31 des 2019

Denne romjulen kan du oppleve Griegs musikk hjemme hos Nina and Edvard Grieg på Troldhaugen. Busstransport fra Bergen sentrum med retur er inkludert.