Arve Tellefsen / Ensemble Berlin

Arve Tellefsen spiller sammen med musikere fra den verdensberømte Berlinfilharmonien i Troldsalen, søndag 27. oktober kl. 18.

For første gang i Arve Tellefsens mer enn 60-årige karriere turnerer han denne høsten med musikere fra Berlinfiharmonien; orkestermusikere i verdensklasse.

Ensemble Berlin er en gruppe utvalgte musikere fra Berlinfilharmonikerne som har turnert verden rundt, ledet av oboisten Christoph Hartmann.

Musikken er arrangert spesielt for turneen av Wolfgang Renz (Tyskland) og Rob Mounsey (USA).

Tellefsen ser fram til å kunne presentere dette flotte ensemblet og programmet for det norske publikum og vil selvsagt lede konserten på sin egen unike måte.

Konsert i Troldsalen, søndag 27. oktober kl. 18.00

Ensemble Berlin
Luíz Fïlíp Coehlo, fiolin
Bettina Sartorius, fiolin
Walter Küssner , bratsj
Clemens Weigel, cello
Ulrich Wolff, kontrabass
Christoph Hartmann, obo
Mor Biron, fagott

Arve Tellefsen, fiolin

Verker av
J.S. Bach, Ole Bull, George Gershwin, Leonard Bernstein, Svend Asmundsen, Johan Svendsen og Edvard Grieg, med fler.

Billetter og booking

Ordinær: kr. 290,-
BT-kort/Bergenskort: kr. 250,-
Venneforening/KODE-medlem: kr. 200,-