Arve Tellefsen / Ensemble Berlin

Arve Tellefsen spiller sammen med musikere fra den verdensberømte Berlinfilharmonien i Troldsalen, søndag 27. oktober kl. 18.

For første gang i Arve Tellefsens mer enn 60-årige karriere turnerer han denne høsten med musikere fra Berlinfiharmonien; orkestermusikere i verdensklasse.

Ensemble Berlin er en gruppe utvalgte musikere fra Berlinfilharmonikerne som har turnert verden rundt, ledet av oboisten Christoph Hartmann.

Musikken er arrangert spesielt for turneen av Wolfgang Renz (Tyskland) og Rob Mounsey (USA).

Tellefsen ser fram til å kunne presentere dette flotte ensemblet og programmet for det norske publikum og vil selvsagt lede konserten på sin egen unike måte.

Konsert i Troldsalen, søndag 27. oktober kl. 18.00

Ensemble Berlin består av Luiz Coelho, fiolin, Johanne Haugland, fiolin, Walter Küssner, bratsj, Øyvind Gimse, cello, Gunars Upatnieks, kontrabass, Christoph Hartmann, obo, Ralf Forster, klarinett, Thomas Hauschild, valthorn, Javier Biosca Bas, fagott.

Arve Tellefsen, fiolin

Verker av blant annet J.S. Bach, Ole Bull, George Gershwin, W.A. Mozart, Leonard Bernstein, Svend Asmussen, Johan Svendsen og Johan Strauss. Musikken er arrangert spesielt for denne turneen av Wolfgang Renz og Rob Mounsey.

Billetter og booking

Ordinær: kr. 290,-
BT-kort/Bergenskort: kr. 250,-
Venneforening/KODE-medlem: kr. 200,-