Konsert: Martha Belt i villaen

I oktober inviterer vi til lunsjkonserter i villaen alle søndagene kl. 13. Søndag 28. oktober spiller Martha Berit Belt.

Villaen på Troldhaugen ble ferdigstilt i 1885 og Nina og Edvard bodde her de siste 22 somrene av Edvards liv. Under konserten spiller pianisten på Griegs eget Steinway-flygel fra 1892. Flygelet er i like god stand i dag som for over hundre år siden og brukes jevnlig til konserter. Innredningen ellers i salongen er karakteristisk for perioden Grieg-ekteparet levde, med en norsk dragestil og viktoriansk plysj i skjønn forening.

Søndagens pianist: Martha Berit Belt
Martha Berit Belt fullførte sin mastergrad ved Griegakademiet våren 2016, der hun studerte hos Signe Bakke. Det siste året av masteren fordypet hun seg i Olivier Messiaens musikk. Belt har en variert utøvende virksomhet, både som solist og akkompagnatør. I tillegg til å være aktiv pianist i Bergensområdet, har hun i løpet av den siste tiden blant annet spilt konsert i Grieg-Begegnungsstätte i Leipzig og deltatt i Lied-duo-konkurranse i Groningen i Nederland.

Søndagslunsjkonsert i villaen, søndag 28. oktober kl. 13.00
Utvalgte verker av Edvard Grieg (1843-1907)
Varighet: 30 min.

Billetter

Kr. 160/110/50. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og museum.

Voksen kr. 160
Studenter/Bergenskort: kr. 110
Grupper (min 15 pers): kr. 110
Barn u. 16 år: kr. 50