Kveldskonsert: Einar Steen-Nøkleberg

Kveldskonsert i Troldsalen med pianist Einar Steen-Nøkleberg, søndag 3. september, kl.18.

Einar Steen-Nøkleberg har en internasjonal solistkarriere og har gjort tallrike plateinnspillinger. Hans innspilling av Griegs a-mollkonsert med London Symfoniorkester ble utnevnt «the best there is» av BBC. Han er tidligere professor ved Musikkhøgskolen i Hannover og Norges musikkhøgskole, og har mottatt både St. Olavs orden og Grieg-prisen. Nøkleberg er også juryformann og musikalsk rådgiver for Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse.

​Ballade i g-moll / Ballade in G minor, op. 24

Franz Liszt (1811-1886)
Ungarsk rapsodi nr. 15 / Hungarian Rhapsody nr. 15 "Ràkòczy March"

Ludwig van Beethoven (1770-1826)
Diabellivariasjoner / Diabelli Variations, op. 120

Hver søndag i sommer inviterer vi til kveldskonsert på Troldhaugen med ukens pianist. Her kan du oppleve noen av landets fremste pianister framføre et variert repertoar av norske og internasjonale komponister.
Varighet: 90 min.
Det er også mulig å kjøpe en billettpakke med buss tur/retur Bergen sentrum Les mer her.

Billetter bookes via VisitBergen
Og via Ticketmaster
Resterende billetter selges i Troldhaugens resepsjon.

Steen-Nøkleberg er ukens pianist, og blir derfor også å møte i Troldhaugens daglige lunsjkonserter fra 4-10. september.

* Pris/Price: NOK 250 / BT-kort og Student NOK 200 / Barn/Children NOK 50

Einar Steen-Nøkleberg, foto: Dag Fosse / KODE