Kveldskonsert: Rune Alver og Lydia H. Tjore

Kveldskonsert i Troldsalen med pianist Rune Alver og sopran Lydia Hoen Tjore, søndag 24. juni, kl. 18.

Bergensbaserte Rune Alver virker som solist og kammermusiker med omfattende konsertvirksomhet nasjonalt og internasjonalt. Alver har lang fartstid som utøver av Griegs musikk på Troldhaugen. Han har spilt inn seks kritikerroste soloalbum med musikk av Grieg, Schumann, Chopin og nyere norske komponister. Han har konsertert i Europa, Asia og Sør-Afrika og debuterte med solorecital i Carnegie Hall 2014.

Lydia Hoen Tjore startet sine studier ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium alt som 17-åring, hvor hun fullførte sin mastergrad i 2016. Sommeren 2018 avslutter hun sine studier ved Operaakademiet i København som en av de yngste studenter noen sinne. I sesongen 2017/18 har hun blant annet medvirket i Rigoletto og Alcina ved Den Kongelige Opera, København.

Kveldskonsert søndag 24. juni kl. 18
Lydia Hoen Tjore, sopran
Rune Alver, piano

Hjertets melodier / Melodies of the Heart, Op. 5
(tekst: H. C. Andersen)

Humoresker / Humoresques, Op. 6

Romanser / Songs, Op. 39

Sergei Prokofiev (1891-1953)
Fra Ti stykker fra «Romeo og Julie» / From «Romeo and Juliet» – Ten pieces for piano, op. 75

Jean Sibelius (1865-1957)
Utvalgte sanger / Selected songs

Kveldskonsert hver søndag

Hver søndag kl. 18 i sommersesongen, 17. juni til og med 26. august, inviterer vi til kveldskonsert på Troldhaugen med ukens pianist.

Her kan du oppleve noen av landets fremste pianister framføre et variert repertoar av norske og internasjonale komponister. Konsertene finner sted i museets kammermusikksal, Troldsalen. Varighet ca. 90 min

Ukens pianist blir også å møte daglig kl. 13.00 i lunsjkonsertene under "sin" uke. Les mer om lunsjkonsertene her

Booking og billetter

Konsertbilletter
NOK: 250 / 200 / 50
Voksen 250 / Student, Bergenskort 200 / Barn 50

Kjøpes via:

• Turistinformasjonen i Bergen
  •  ticketmaster.no / tlf. 815 33 133
  • Resterende billetter selges i døren før konserten.

Konsertbillett med busstransport

• Buss fra Turistinformasjonen kl. 16.30
  • Omvisning i Griegs villa
  • Konsert i Troldsalen kl. 18