Lunsjkonserter: Ah Ruem Ahn

Velkommen til lunsjkonsert hver dag kl. 13.

Bli med på lunsjkonsert i Troldsalen 28. august til 3. september med pianist Ah Ruem Ahn som vant den internasjonale pianokonkurransen i 2016. Ah Ruem Ahn er født i Sør-Korea, og etter studier i hjemlandet har hun studert ved Hochschule für Musik, Theater und Medien i Hannover og ved Hochschule für Musik i Detmold, Tyskland, der hun har fullført sin solist-diplomeksamen.

Ahn har gitt konserter i en rekke land, og vært solist med orkestre i Europa og Sør-Amerika. Hun har også deltatt på festivaler som Rubinstein Festival i Lodz, International Keyboard Festival i New York og Olympus Music Festival i St. Petersburg. I kommende sesong gir hun konserter i Europa, med Stavanger Symfoniorkester og på Lofoten Pianofestival.

Ah Ruem Ahn har mottatt flere priser, blant annet i Paloma O’shea Santander International Piano Competition i 2012, tredjeprisen i International Schubert Piano Competition i Dortmund i 2011 og Grand Prix med tre spesialpriser ved Grand Prix Animato i Paris i 2010. Høsten 2016 var hun førsteprisvinner i The International Edvard Grieg Piano Competition i Bergen.

Lunsjkonserter hver dag i Troldsalen kl. 13.00
Program: Utvalgte verker av Edvard Grieg (1843-1907)

Varighet: 30 min.

Billetter:
Vi tilbyr også en egen lunsjkonsertpakke med buss, les mer om dette her

Booking
- Gjennom Visitbergen på denne siden
- I resepsjonen på Troldhaugen (resterende billetter selges her).
- I resepsjonen på Turistinformasjonen (Gjelder kun billett med busstilbud. Les mer om dette her)

* Pris / price: NOK 160 / BT-kort og Venneforeningene NOK 110 Barn / children NOK 50

Ah Ruem Ahn