Villakonsert: Martha B. Belt & Kari D. Nielsen

Velkommen til eksklusiv huskonsert i Griegs villa, med pianist Martha Berit Belt og mezzosopran Kari Dahl Nielsen! Søndag 13. januar kl. 13.

Kjøp billetter her

Martha Berit Belt fullførte sin mastergrad ved Griegakademiet våren 2016, der hun studerte hos Signe Bakke.Hun har også hatt timer med blant andre Håvard Gimse og Julius Drake. Belt har en variert utøvende virksomhet, både som solist og akkompagnatør. I tillegg til å være aktiv pianist i Bergensområdet, har hun i løpet av den siste tiden blant annet spilt konsert i Grieg-Begegnungsstätte i Leipzig og deltatt i Lied-duo-konkurranse i Groningen i Nederland. Belt har et allsidig repertoar, som spenner fra tidligmusikk av Bach til samtidsmusikk av nålevende komponister.

Den lyriske mezzosopranen Kari Dahl Nielsen har siden 2014 vært bosatt i Købehavn hvor hun våren 2019 avslutter sin utdannelse hos Susanna Eken på Det Kongelige Operaakademi. Hun har tidligere fullført en bachelorgrad i utøvende musikk ved Griegakademiet, Universitetet i Bergen. I 2016 fullførte hun sin masterutdannelse ved Det kongelige danske musikkonservatorium i København. Nielsen debuterte som Cherubino i Mozarts Le nozze di Figaro under ledelse av Alexis Kossenko og Concerto Copenhagen ved Det kongelige teater (DKT) i København høsten 2018, og har høstet strålende kritikker i både dansk og internasjonal presse. Våren 2019 medvirker hun som Blumenmädchen i Wagners Parsifal under ledelse av DKTs sjefsdirigent Alexander Vedernikov

Program

Edvard Grieg (1843-1907): 
Folkelivsbilder / Pictures from Folk Life, Op. 19
Tolv melodier til dikt av A. O. Vinje / Twelve Songs to Poems by A. O. Vinje, Op. 33

Billetter og booking

Ordinær: kr. 260,-
BT-kort/Bergenskort: kr. 210,-
Venneforening/KODE-medlem: kr. 180,-
Studenter: kr. 210,-
Barn: kr. 180,-

Bestilles via ticketmaster her