Troldhaugen åpent tirsdag–søndag

Troldhaugen åpnet dørene igjen 16. juni. Museet er åpent tirsdag–søndag kl. 10.00–17.00. Stengt mandager.

Grunnet koronasituasjonen og de påfølgende økonomiske konsekvensene denne har for KODE Kunstmuseer og komponisthjem, blir tilbudet ved Troldhaugen litt begrenset med mandagsstengt og noe færre konserter. Vi tilbyr heller ikke transport med buss fra Turistinformasjonen i Bergen sentrum, slik vi har gjort tidligere år.

Vi ønsker likevel alle besøkende hjertelig velkommen til å oppleve Troldhaugen i sommer. – I år vil publikum kunne få et nært og mer rolig møte med villaen til Nina og Edvard Grieg, sier konstituert direktør for komponisthjemmene Thomas Heimstad.

Åpningstider i sommer

Tirsdag-søndag kl. 10.00-17.00. Stengt mandager.

Konsertprogram i sommer

Det blir daglige lunsjkonserter tirsdag–søndag hele sommeren, kl. 13.00 i Troldsalen. Obs! Stengt mandager.

Se også konsertkalenderen vår for mer informasjon om hver ukes pianist og program.

Musikk, historie og vakker natur

På Troldhaugen møter du et vakkert naturområde fylt med musikk og historie. Vi har daglige omvisninger i villaen, inkludert i billettprisen. Ta gjerne en kaffe- eller ispause i kafeen hvor det også er uteservering.

Museene følger myndighetens smittevernbestemmelser. Vi oppfordrer besøkende til å vise hensyn til hverandre, til våre ansatte og til samlingene. Benytt dere av håndvask ved toalettene, desinfiseringssprit ved resepsjonen og hold en meters avstand til hverandre.

Tidligere gitt informasjon angående koronasituasjonen:

13. mars–2. juni stengte alle KODEs museer for besøkende, som et tiltak for å begrense risiko for spredning av koronaviruset (Covid-19).

Oppdatering 16.04.20: Basert på regjeringens smittevernbestemmelser ble stengingen av KODE kunstmuseer og komponisthjem forlenget til 15. juni.

Konserter og arrangementer frem mot denne datoen ble avlyst.

– Vi vil bidra det vi kan til å hindre smittespredning og utvise ansvar i en alvorlig situasjon. Vi beklager ulempen det medfører og takker for forståelsen fra publikum, ansatte og samarbeidspartnere, sier direktør Petter Snare.