2/5: Tjuvstart - Følg verket Live!

Bli med når Christian Grøvlen spiller gjennom de første skissene til verket "In Arduis" av Wolfgang Plagge – foran komponisten selv. Søndag 2. mai kl. 13.

Søndag 2. mai skal de to sammen sette seg ned ved flygelet i Troldsalen for å gå gjennom de første nykomponerte tonene av verket som Plagge skriver for Grøvlen.

Merk: Begrenset antall billetter. Vi tar forbehold om endringer mht. koronasituasjonen.

Om konserten og prosjektet
Wolfgang Plagge er KODEs huskomponist i 2021. Dette arrangementet er en del av prosjektet Følg verket.

Det at pianist og komponist jobber sammen på en slik måte, gir både musikere og lyttere muligheten til å kunne gå inn i dybden i verket.

Plagge og Grøvlen åpner opp musikken og planlegger gjennom dette å kunne gi lytterne et helt unikt innblikk i komponistens følelser og tanker.

Denne gangen ønsker vi også velkommen for publikum til å følge Grøvlen og Plagge live i Troldsalen.

Vi kommer også til å filme arrangementet og legge det ut på Facebook og YouTube i etterkant.

Voksen kr. 105
Venneforeningen/KODE medlem kr. 80
Studenter kr. 80
Barn kr. 40

Varighet: ca. 45 minutter.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang i Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

Wolfgang Plagge er KODEs huskomponist for 2021.