Konsert 20.-21.6: Hadland / Hongve

Lunskonsert i Troldsalen med pianist Christian Ihle Hadland og sopran Tuva Weideborg Hongve, lørdag 20. og søndag 21. juni kl. 13.

Tuva Weideborg Hongve har sin sangutdanning fra Barratt Due musikkinstitutt i Oslo med Helene Ziebarth som lærer, og gjennom videre sangstudier med samme lærer i Düsseldorf. Innen kirke- og oratoriemusikk har hun hatt en rekke solistoppdrag. Hun er også en ettertraktet gjestesolist for kor og korps. I 2019 sang hun «Haugtussa» av Grieg på Troldhaugen sammen med Christian Ihle Hadland og på Lysøen sammen med Arve Tellefsen og Knut Buen. Av operaroller har hun gjort Gretel i Hänsel und Gretel (Humperdinck)og Piken i Piken med svovelstikkene (Enna) i Norge og i Tyskland. Hun er medlem av ensemblet Vivézza.

Christian Ihle Hadland er en av Norges mest spennende pianister og har spilt sammen med alle BBC-orkestrene, samt flere ledende orkestre i Norden. Etter solodebuten i Den Norske Opera ble han hyllet i norsk presse som «en unik musiker som kunstnerisk sett kan fylle enhver av verdens konsertscener.» I 2013 gjorde han sin debut ved The BBC Proms med Oslofilharmonien.

Lunsjkonsert i Troldsalen

Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn under 16: Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer omvisning i Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.