Kveldskonsert: Edel Bolstad

Torsdag 29. juli kl 18:00: Velkommen til kveldskonsert med Edel Bolstad, som er ukens pianist på Troldhaugen.

VELG ANTALL, DATO OG KJØP BILLETTER HER

Edel Bolstad (f.1996) er en klassisk pianist fra Bergen. Våren 2021 fullførte hun sin master i utøvende klassisk klaver ved Norges Musikkhøgskole i Oslo, veiledet av professorene Kathryn Stott, Håvard Gimse og Einar Henning Smebye. I tillegg til dette er hun en aktiv frilansmusiker, og har spilt på flere av de store norske festivalene for klassisk musikk, som Festspillene i Bergen, Fjord Classics, Grieg in Bergen Festival og Trondheim Kammermusikkfestival. Hun har hatt timer og deltatt på masterclasser med lærere som Leif Ove Andsnes, Marianna Shirinyan, Einar Steen Nøkleberg og Håkon Austbø m.fl. Hun er også en ivrig kammermusiker, og vant i Januar 2018 1.pris i NMHs kammermusikkonkurranse med gruppen Clara Quartet.

Sommeren 2021 skal Edel spille på Oslo kammermusikkfestival, Fjord Classics i Sandefjord, Larvik barokkfestival og Gloppen Musikkfest. Til høsten arrangerer hun sin egen konsertserie på Caféteatret i Oslo, med musikk skrevet av kvinnelige komponister.


Program:

Ketil Hvoslef (1939):

Rondo con variazioni

Amy Beach (1867-1944):

Ballade, op. 6

Sergei Prokofiev (1891-1953):

Romeo and Juliet suite op. 75
Folk Dance
Scene: The Street Awakens
Minuet: Arrival of the Guests
Juliet as a Young Girl
Masquers
Montagues and Capulets
Friar Laurence
Mercutio
Dance of the Girls with Lilies
Romeo and Juliet before Parting

Billetter og booking

Voksne: Kr. 290
KODE medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 250
Barn kr 50

Varighet: 60 min.

VELG ANTALL, DATO OG KJØP BILLETTER HER

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.