KVELDSKONSERT: STEFAN IBSEN ZLATANOS

Torsdag 30. juni kl 18: Velkommen til kveldskonsert med Stefan Ibsen Zlatanos, som er ukens pianist på Troldhaugen fra 28.– 3. juli. 

Stefan Ibsen Zlatanos har master i utøvende musikk med fordypning i klassisk klaver fra Norges Musikkhøgskole. Engasjerte studier og allsidig arbeidserfaring har ført til at han i dag fremstår som en meget allsidig musiker med et variert repertoar av sjangere.   

Som solist har Zlatanos blant annet spilt med Trondheim Symfoniorkester og Follo Kammerorkester. Høsten 2016 utgav han sitt eget solo-album «Preludium» på Bech&Shai. I dag jobber han som fast repetitør ved en av Norges eldste oratoriekor, Cæceliaforeningen som i dag er under ledelse av dirigent Steffen Kamler. I tillegg jobber han som akkompagnatør på talentutviklingsprogrammet ved NMH for treblåsavdelingen. 

Kveldskonserter

Hver torsdag kl. 18 i sommersesongen inviterer vi til kveldskonsert på Troldhaugen med ukens pianist. 

Her kan du oppleve noen av landets fremste pianister framføre et variert repertoar av norske og internasjonale komponister. Konsertene finner sted i museets kammermusikksal, Troldsalen. 

Ukens pianist blir også å møte daglig kl. 13.00 i lunsjkonsertene under "sin" uke. Les mer om lunsjkonsertene her

 

Program

T.B.A.

 

Billetter

Voksne: Kr. 290
KODE medlem, Venneforening og Studenter Kr. 130
Bergenskortet: 250
Barn: Kr 50

Varighet: 60 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

 

Kjøp billett