Lunsjkonserter: Jørn Skauge

Kl. 11.30 og 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Jørn Skauge, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 6. juli – søndag 11. juli. 

VELG ANTALL, DATO OG KJØP BILLETTER HER

Jørn Skauge er en velrenommert og prisbelønt pianist fra Nordhordland. Han studerte bachelor- og mastergrad ved Griegkademiet i Bergen under veiledning av professor Audun Kayser. På sin avsluttende masterkonsert i 2015 spilte han til sjelden begeistring for de fremmøtte, og det ble bemerket fra sensorhold at den unge pianisten hadde holdt en konsert i «absolutt verdensklasse». Skauge gir jevnlige konserter på Troldhaugen og mottar lovord for sitt spill. Han har opptrådt som solist og kammermusiker og har spilt med musikere fra inn- og utland. I tillegg til konsertvirksomhet virker Skauge som organist, pedagog og akkompagnatør.

Program:

Edvard Grieg (1843-1907):

Preludium / Prelude from Holberg Suite, op. 40

Det Var Engang / Once Upon A Time, op. 71

Til Våren / To the Spring, op. 43

Trolltog / March of the Trolls, op. 54 nr. 3

Lyriske stykker VII/Lyric Pieces VII, op. 62
Drømmesyn / Phantom
Hjemad / Homeward

Haugelåt / Halling from the Fairy Hill, op. 72

Bryllupsdag på Troldhaugen / Wedding Day at Troldhaugen, op. 65 nr. 6

Lunsjkonserter på Troldhaugen
I hele sommer, tirsdag-søndag, kl. 11.30 og 13.00 møter du noen av Norges fremste pianister, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen. Konsertene varer 30 minutter. Les mer om sommerens lunsjkonsertserie her

Billetter og booking

Voksen kr. 200
Bergenskort/studenter: kr. 130
KODE medlem/venneforening: 130
Barn: kr. 50

Varighet: 30 min

VELG ANTALL, DATO OG KJØP BILLETTER HER

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.