Lunsjkonserter: Mariam Kharatyan

Kl. 11.30 og 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Mariam Kharatyan, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 10. – søndag 15. aug. 

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Den armenske pianisten Mariam Kharatyan spiller internasjonalt som solist og kammermusiker, og har framført regelmessig på festivaler som Edvard Grieg Festival i Münster, Tyskland, Kamar Art Music Festival i Jerevan, Armenia, i National Gallery of Art i Washington DC, USA, blant andre. Hun er prisvinner i flere internasjonale klaverkonkurranser og har spilt solo konserter og med orkestre i Sverige, Tyskland, Italia, Ungarn, Polen, Romania, Hviterussland og Litauen.

I 2019 har hun gitt ut to plater - Khachaturian, Chamber Music, og Komitas, Shoror med Simax Classics, knyttet til kunstneriske doktorgradsprosjektet "Armenian Fingerprints". I 2018 hun har fremført Khachaturians pianokonsert med Kristiansand Symfoniorkester dirigert av Eivind Gullberg Jensen i Kilden teater og konserthus. For tiden er Kharatyan Førsteamanuensis ved Institutt for klassisk musikk og musikkpedagogikk ved Universitetet i Agder.

Program

Edvard Grieg (1843-1907):

Haugelåt, op. 72, No. 4

Myllargutens Brurermarsj, Op. 72, No. 8

Lyriske stykker VIII / Lyric Pieces VIII, Op. 65
Fra ungdomsdagene / From Early Years
Bondens sang / Peasant’s Song
Tungsinn / Melancholy
Salong / Salon
I balladetone / Ballad
Bryllupsdag på Troldhaugen / Wedding Day at Troldhaugen

Lunsjkonserter på Troldhaugen
I hele sommer, tirsdag-søndag, kl. 11.30 og 13.00 møter du noen av Norges fremste pianister, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen. Konsertene varer 30 minutter. Les mer om sommerens lunsjkonsertserie her

Billetter og booking

Voksne: Kr. 200
KODE Medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn kr 50

Varighet: 30 min.

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

I tråd med lokale smittevernspåbud må museets besøkende og konsertgjengere holde én meter avstand til andre kohorter. Dersom dette ikke kan overholdes er det påbudt å bruke munnbind. Museet kan bistå med munnbind til dem som ikke har.