LUNSJKONSERT SILJUSTØL: Martha Berit Belt

Søndag 10. juli kl. 14:00:

Velkommen til lunsjkonserter med Martha Berit Belt, som er pianist på årets første lunsjkonsert på Siljustøl.

For første gang arrangeres det lunsjkonserter ved Siljustøl, Harald Sæverud Museum. I løpet av juli måned inviterer vi publikum til å få med seg fire konserter i storstuen til Harald og Marie Sæverud.

Om pianisten

Martha Berit Belt fullførte sin mastergrad ved Griegakademiet våren 2016, der hun studerte hos Signe Bakke. Det siste året av masteren fordypet hun seg i Olivier Messiaens musikk. Hun har også hatt timer med blant andre Håvard Gimse og Julius Drake.

Belt har en variert utøvende virksomhet, både som solist og akkompagnatør. I tillegg til å være aktiv pianist i Bergensområdet, har hun i løpet av de siste årene blant annet spilt konsert i Grieg-Begegnungsstätte i Leipzig, Tyskland og på Nouvelle Scene Nationale i Cergy-Pontoise, Frankrike. Hun har gitt en rekke konserter på Troldhaugen, både som ukens pianist og i Griegs villa.

Belt har et allsidig repertoar, som spenner fra tidligmusikk av Bach til samtidsmusikk av nålevende komponister – blant annet har hun vært medvirkende på festivaler som Borealis og Oslo Internasjonale Teaterfestival. Hun samarbeider ofte med sangere og instrumentalister som akkompagnatør og kammermusiker, og er pianist i den nyetablerte kammergruppen Ensemble Eon.

Program:

Harald Sæverud (1897-1992)

Venevil, Op. 18 no. 5

Capricci, Op. 1 no. 3
Syljetone, Op. 14 no. 2

Fuglefløytvariasjoner, Op. 36

Slåtter og stev fra Siljustøl, Suite 3 Op.24:
Bruremarsj
Hjuringen Pi Eidsmodal
Bjønn`støkk-Lokk
Myrdunspele på Månestrålefele
Hamar-Tor Slåtten

Billetter og booking

Voksne: Kr. 200
KODE Medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Siljustøl. Billetten inkluderer inngang og omvisning i museet.

Kjøp billett

• 10. juli 2022