Lunsjkonserter: Joachim Carr

Kl. 11.30 og 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Joachim Carr, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 15.– søndag 20. jun. 

VELG ANTALL, DATO OG KJØP BILLETTER HER

Joachim Carr har i løpet av de siste årene gjort seg bemerket som en allsidig solist og kammermusiker. Han studerte i Oslo og Berlin med Jiri Hlinka og Eldar Nebolsin som lærere. Blant priser og utmerkelser kan nevnes 1. pris i den internasjonale Edvard Grieg pianokonkurransen i 2014, 1. pris i kammermusikk-konkurransen i Lyon og Robert Levin-prisen. Som solist har han opptrådt med en rekke av Skandinavias fremste orkestre som Kungliga Filharmonikerna Stockholm, Bergen Filharmoniske Orkester, Trondheim Symfoniorkester og KORK, og han hadde i 2017 æren av å fremføre Griegs a-moll konsert på Festspillene i Bergens avslutningskonsert.

Program: 

Edvard Grieg (1843-1907): Utvalgte verker

Lunsjkonserter på Troldhaugen
I hele sommer, tirsdag-søndag, kl. 11.30 og 13.00 møter du noen av Norges fremste pianister, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen. Konsertene varer 30 minutter. Les mer om sommerens lunsjkonsertserie her

Billetter:
Voksne: Kr. 200
KODE medlem, venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn: Kr 50

VELG ANTALL, DATO OG KJØP BILLETTER HER

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

Joachim Carr (foto: Andrej Grilc)