Lunsjkonserter: Flagstad & Mikkelsen

Tirsdag-søndag kl. 13.00: Kristin Fyrand Mikkelsen og Gunnar Flagstad spiller firhendig piano i ukens lunsjkonserter.

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Kristin Fyrand Mikkelsen og Gunnar Flagstad er ukens pianister på Troldhaugen fra tirsdag 28. juli til og med søndag 2. august. Denne uken spiller de firhendig piano med blant annet «Sommerfugl», «Småtroll» og «Morgenstemning» på programmet.

Mikkelsen og Flagstad er begge utdannet ved Norges musikkhøgskole og har en utstrakt konsertvirksomhet i inn- og utland. Sammen spiller de jevnlig som pianoduo under navnet «20 fingre» med mål om å formidle klassisk musikk på en uhøytidelig og frisk måte.

Kristin Fyrand Mikkelsen har en betydelig erfaring som frilans pianist på Norges festivaler og konsertserier. erfaring som frilans pianist på Norges festivaler og konsertserier. Forutenom «20 fingre» spiller hun fast i samtidsensemblet «Traktor». Hun leder også konsertserien Resonans, som regnes som en av Norges mest innovative og nyskapende konsertserier. Mikkelsen har bred erfaring innen talentutvikling på piano. Til daglig jobber hun som høgskolelektor og seksjonsleder for klaver og vokal ved Barratt Due musikkinstitutt.

Gunnar Flagstad har opptrådt bredt nasjonalt og internasjonalt på ledende arenaer som Wigmore Hall, St. Martin-in-the-Fields og BBC Radio 3 i London, Konzerthaus i Berlin, Lucerne Festival i Sveits, Festspillene i Bergen og med Rikskonsertene, for å nevne noe. Han er også jevnlig gjest i NRK radio og TV. Til daglig er han førsteamanuensis og Fagseksjonsleder for klaver, akkompagnement, gitar og akkordeon ved Norges musikkhøgskole.

Program

Edvard Grieg (1843-1907)

Fra Norske danser / From Norwegian Dances, op. 35
Allegretto tranquillo e grazioso

Morgenstemning / Morning Mood, op. 46 nr. 1

Anitras dans / Anitra’s Dance, op. 46 nr. 3

Sommerfugl / Butterfly, op. 43 nr. 1

Notturno, op. 54, nr. 4

I Dovregubbens hall / In the Hall of the Mountain King, op. 46 nr. 4

Arietta, op. 12 nr. 1

Småtroll, op. 71 nr. 3

Fra Norske danser / From Norwegian Dances, op. 35
Allegro marcato

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Billetter:
Voksne: Kr. 180
Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn under 16: Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer omvisning i Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.