LUNSJKONSERTER: LARS FREDRIK NYSTAD

Kl. 11.30 og 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Lars Fredrik Nystad, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 26. – søndag 31. juli.

Troldhaugens lunsjkonserter er Bergens største og best besøkte konsertserie. Her kan du oppleve en ny pianist hver uke, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen.

Konsert i Troldsalen, kl. 11.30 og 13.00
Varighet: 30 minutter

Ukens pianist: Lars Fredrik Nystad

Lars Fredrik Nystad har i flere år har stått i fremste rekke blant landets unge musikere. Han debuterte som solist med Bergen Filharmoniske Orkester i 2012, og har samarbeidet med dirigenter som Eivind Gullberg-Jensen og Torodd Wigum. I 2016 gjorde Nystad sin solo debut i Universitetets Aula i Oslo, I 2016 mottok han Robert Levin-prisen, som deles ut til landets fremste pianister. Han mottok også den prestisjefulle Grieg-prisen under den 16. internasjonale Edvard Grieg pianokonkurransen i 2018.

Nystad har en utøvende bachelorgrad fra Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole, samt et såkalt solist-diplom fra Norges musikkhøgskole. Sistnevnte er en en spesiell mastergrad for solister på internasjonalt nivå.

Program

Utvalgte verk av Edvard Grieg

 

Billetter og booking

Voksne: Kr. 200
KODE Medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

 

Kjøp billett