LUNSJKONSERTER: MAI GOTO

Kl. 11.30 og 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Mai Goto, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 2. – søndag 7. august.

Troldhaugens lunsjkonserter er Bergens største og best besøkte konsertserie. Her kan du oppleve en ny pianist hver uke, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen.

Konsert i Troldsalen, kl. 11.30 og 13.00
Varighet: 30 minutter

Ukens pianist: Mai Goto

Mai Goto har sin pianoutdanning fra Osaka Universitet i hjemlandet Japan, hvor hun studerte med Atsuhiko Shimizu. Hun studerte deretter ved Franz Liszt-akademiet i Ungarn, hvor hun studerte med György Nádor. I 2012 tok hun mastergrad i utøvende musikk ved Griegakademiet, hvor hun studerte med Signe Bakke og Torleif Torgersen.  

I 2020, Mai mottok Første pris fra “Emil Rotundu” competition, i Romania, i tillegg til flere priser i nasjonale konkurranser i Japan, og i 2009 fikk hun førstepris i “The 24th International Music Competition Rovero d’Oro” i Italia.  

Mai er en allsidig musiker og opptrer med solokonserter og kammermusikk. Hun har sin base i Bergen, hvor hun regelmessig spiller konserter. I tillegg har hun opptrådt i en rekke europeiske land, USA og Japan.  

Program

Edvard Grieg (1843-1907)

Arietta op.12 nr.1 
Piano Sonata e-moll Op.7, 2 sats.
Sommerfugl / Butterfly, op.43 nr.1 
Svundne dager / Vanished Days, op.57 nr.1 
Takk / Gratitude, op.62 nr.2 

19 norske folkeviser / 19 Norwegian Folk-Songs, Op. 66
(dedicated to Frants Beyer)
1. Kulokk / Cow-Call (from Lom)   
7. Bådnlåt / Lullaby (from Ryfylke)
18. Jeg går i tusen tanker / I Wander Deep in Thought (from Turtagrø in Sogn)

Efterklang / Remembrances, op.71 nr. 7
 

Billetter og booking

Voksne: Kr. 200
KODE Medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

 

Kjøp billett