Lunsjkonserter: Ole Christian Haagenrud

Tirsdag-søndag kl. 13.00: Velkommen til lunsjkonserter i Troldsalen med pianist Ole Christian Haagenrud.

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Ole Christian Haagenrud er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 21. juli til og med søndag 26. juli.

Ole Christian Haagenrud fullførte nylig det prestisjefylte diplomstudiet ved Norges musikkhøgskole og er nå tatt opp i Talent Norges nye storsatsing ArtEx (Artist in Excellence). Haagenrud har mottatt en rekke priser og utmerkelser. Han har gjort seg sterkt bemerket i nasjonale og internasjonale konkurranser, og i 2008 vant han Ungdommens Musikkmesterskap der han fikk utmerkelsen Årets musiker. I 2014 ble han tildelt Robert Levins festspillpris. Haagenrud er en svært ettertraktet kammermusiker og akkompagnatør, og deltar jevnlig på store festivaler i Norge og i utlandet.

Fra / From Holberg suite, op. 40
Preludium
Sarabande
Rigaudon

Utvalgte Lyriske stykker / Selected Lyric Pieces
Sommerfugl / Butterfly, op. 43 nr. 1
Trolltog / March of the Trolls, op. 54 nr. 3
Sommeraften / Summer’s Eve, op. 71 nr. 2
Bryllupsdag på Troldhaugen / Wedding Day at Troldhaugen, op. 65 nr. 6

Fra Slåtter / From Norwegian Peasant Dances, op. 72
Bruremarsj etter Myllargutten / Myllarguten's Wedding March

Fra Folkelivsbilder / Fro Pictures from Folk Life, op 19
Fra karnevalet / From the Carnival

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Billetter:
Voksne: Kr. 180
Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn under 16: Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer omvisning i Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

Ole Christian Haagenrud, foto: Lluis Calm Vidal