LUNSJKONSERTER: OLGA JØRGENSEN

Kl. 11.30 og 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Olga Jørgensen, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 12.– søndag 17. juli

Troldhaugens lunsjkonserter er Bergens største og best besøkte konsertserie. Her kan du oppleve en ny pianist hver uke, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen.

Konsert i Troldsalen, kl. 11.30 og 13.00
Varighet: 30 minutter

Ukens pianist: Olga Jørgensen

Norsk-polske Olga Jørgensen er en ettertraktet pianist og kammermusiker. Hun har blant annet vært solist med Bergen Filharmoniske Orkester og opptrådt i Universitetets Aula, Wigmore Hall og St Martin-in-the-Fields, samt en rekke festivaler i inn og utland.

Jørgensen er førsteprisvinner fra St Martin-in-the-Fields Chamber Music Competition, Malta International Music Competition og har mottatt Yamaha Music Scholarship for Skandinavia. Hun er utdannet ved Royal Academy of Music i London og Norges musikkhøgskole

Program

Lyriske stykker III / Lyric Pieces III, Op. 43
(dedicated to Isidor Seiss)
Sommerfugl / Butterfly
Ensom vandrer / Solitary Traveller
Til Våren / To Spring

Fra Holbergs tid. Suite i Gammel stil / From Holberg’s Time. Suite in olden style, Op. 40
(dedicated to Erika Nissen)
Preludium
Sarabande
Gavotte
Air
Rigaudon

 

Billetter og booking

Voksne: Kr. 200
KODE Medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

Olga Jørgensen