Lunsjkonserter: Pål Eide

Tirsdag-søndag kl. 13.00: Velkommen til lunsjkonserter i Troldsalen med pianist Pål Eide.

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Pål Eide har høstet stor anerkjennelse for sitt kraftfulle og innsiktsfulle spill, og for sine innovative konsertprogrammer. Med briljant teknikk og et særlig poetisk uttrykk skaper han en fortolkning som får publikum til å oppleve kjente verk på nytt. Hans første internationale CD-utgivelse Grey Clouds gjorde ham verdenskjent i løpet av 2017. 

Som 6-åring begynte Pål Eide å lytte til klassisk musikk, og som 8-åring tok han sine første pianotimer. Han viste et naturlig talent for instrumentet og var finalist i sin første pianokonkurranse som 10-åring. Etter studier med blant annet Tatjana Nikolajeva ved Tsjaikovsky-konservatoriet i Moskva, debuterte han på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1997. Deretter fulgte studier med Jiri Hlinka i Oslo.

Repertoaret omfatter alle stilarter, men han har en særlig interesse for senromantikk og 1900-tallets verk som markerer overgangen til "moderne" musikk, noe som har resultert i hans originale programsammensetning.

Program:

TBA

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Billetter:
Voksne: Kr. 180
Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn under 16: Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer omvisning i Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

Pål Eide (foto: Per Dreyer)