Lunsjkonserter: Thormod Rønning Kvam

Kl. 11.30 og 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Thormod Rønning Kvam, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 21. – søndag 26. juni.

Troldhaugens lunsjkonserter er Bergens største og best besøkte konsertserie. Her kan du oppleve en ny pianist hver uke, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen.

Konsert i Troldsalen, kl. 11.30 og 13.00
Varighet: 30 minutter

Ukens pianist: Thormod Rønning Kvam

Med høyeste utmerkelser fra Royal Academy of Music i London, er Thormod Rønning Kvam en pianist som brenner for å fornye og aktualisere den klassiske musikkens plass i samfunnet. Opptredener i Wigmore Hall, Den Norske Opera, Stockholm Konserthus, Harpa i Reykjavik, MUNCH og på Hardanger Musikkfest er blant høydepunktene de siste årene.

Kvam har mottatt en rekke priser for sitt musikervirke, blant disse Årets musikerstipend fra Forsbergs og Aulies legat og det høythengende Dobloug-stipendet. Han er for tiden kunstnerisk leder for Aulaseriene, en kammermusikksatsning i Universitetsaulaene i Oslo og Bergen og på Munch-destinasjonen Ramme i Hvitsten.

Program:

Fra Slåtter, op. 72:
VIII. Bruremarsj etter Myllarguten
XIII. Håvard Gibøens draum ved Oterholtsbrue

Fra Lyriske stykker, op. 71:
I. Det var engang
II. Sommeraften
IV. Skogstillhet
III. Småtroll

Notturno, op. 54 nr. 4
Aften på høyfjellet, op. 68 nr. 4
Solveigs sang, op. 55 nr. 4
Du fatter ej Bølgernes evige Gang, op. 52 nr. 3

Billetter og booking

Voksne: Kr. 200
KODE Medlem, Venneforening, Studenter og Bergenskortet: Kr. 130
Barn Kr 50

Varighet: 30 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer inngang til Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

Kjøp billett

Thormod Rønning Kvam (foto: Per Sollerman)