Lunsjkonserter: Torleif Torgersen

Tirsdag-søndag kl. 13.00: Velkommen til lunsjkonserter med Torleif Torgersen, som er ukens pianist på Troldhaugen fra tirsdag 29. september – søndag 4. oktober.

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Torleif Torgersen er til daglig professor ved Griegakademiet. Han har en omfattende virksomhet som solist og kammermusiker, både med klassisk repertoar og ny musikk.

Troldhaugens lunsjkonserter er Bergens største og best besøkte konsertserie om sommeren. Her kan du en oppleve ny pianist hver uke, som med musikalske kunnskaper og personlig vri presenterer sitt eget utvalgte Grieg-repertoar i Norges vakreste kammermusikksal, Troldsalen. Varighet: 30 min.

Program: Utvalgte verker av Edvard Grieg (1843-1907)

Varighet: 30 min.

Velg antall, dato og kjøp billetter her

Billetter:
Voksen kr. 180
Bergenskort/studenter: kr. 120
KODE medlem/venneforening: 120 Nyhet! Høsttilbud: 2 for 1 på billetten for KODE medlem/Troldhaugens venner: For rabatt, book via mail til info@troldhaugen.no, med info om hvem som kommer og hvilken dag som ønskes. Billetter kan så hentes i resepsjon på Troldhaugen før konserten.
Barn u. 16 år: kr. 50

Ledige billetter selges også på Troldhaugen. Billetten inkluderer omvisning i Griegs villa og besøk i museumsutstillingen.

 

Torleif Torgersen, foto: Paul Bernard