Romjul: Lieder og julesanger i villaen

Tirsdag tredje juledag 27. desember kl. 13.00:

Velkommen til romjulskonsert i Griegs villa med Lydia Hoen Tjore og Ole Christian Haagenrud.

Lydia Hoen Tjore startet sine studier ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium allerede som 17-åring og uteksaminerte ved Opera-akademiet i København som en av de yngste noen gang. Lydia har vært solistpraktikant ved Den Norske Opera i to sesonger og I 2021 var hun finalist i to internasjonale musikkonkurranser, Vinceró World Singing Competition og Dronning Sonjas Internasjonale Musikkonkurranse. Lydia var nylig å se som Violetta i La Traviata ved Opera Nordfjord, og Micaela i Carmen ved Opera Rogaland.

Ole Christian Haagenrud blir regnet som en av de mest fremadstormende unge pianister i Norge i dag. Han har sin diplomutdanning fra Norges musikkhøgskole og har vært solist med profesjonelle symfoniorkestre som Bergen Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Lithuanian National Symphony Orchestra, Belarus Chamber Orchestra, og han har samarbeidet med dirigenter som Georg Mark og Lawrence Foster.  Mange av hans konserter har blitt overført på nasjonal og internasjonal tv og radio.

Konsertbilletten inkluderer også inngang til museet og Griegs villa. Museet er åpent som vanlig, med omvisninger i villaen, gratis audioguide på uteområdet, kafé og utstilling.

Program:

Kommer.

BILLETTER

Voksne: 290 kr
KODE medlem, venneforening og studenter 250 kr
Bergenskortet: 250 kr
Barn: 50 kr

Varighet: 60 min.

Ledige billetter selges også på Troldhaugen.

Kjøp billett