Private konserter

Både Troldsalen og Edvard Griegs villa kan leies for private konserter.

Edvard Grieg Museum Troldhaugen kan tilby en standard konsertpakke for grupper. Pakken omfatter en 30 minutters konsert med pianist og etterfølgende omvisning i villaen.

Konserter i Troldsalen

Troldsalen ligger like ved siden av Griegs villa, har plass til 189 tilhørere og er bygd spesielt for kammermusikk. I Troldsalen kan man lytte til Griegs musikk samtidig som man kan nyte den samme utsikten som inspirerte Edvard Grieg i hans arbeid. Gjennom det store bakvinduet på scenen ser man komponisthytten, hvor mange av Griegs verk ble komponert. Salen ble rehabilitert våren 2012 og fremstår nå med nye kvaliteter både når det gjelder lyd, lys og utsikt.

Priser i Troldsalen 2023:
Kr. 11500 + kr. 100 per person (+ 12% mva.)

Klikk her for booking av Troldsalen
 

 

Konserter i Edvard Griegs villa

En konsert i villaen er alltid en stor opplevelse. Griegs Steinway flygel fra 1892 er fremdeles et svært godt instrument, og akustikken i stuene er fremragende. I løpet av de senere årene har for øvrig en rekke kjente kunstnere brukt villaen og Griegs flygel til plateinnspillinger.

Villaen gir de perfekte omgivelser, og klaveret den beste lyden for fremførelsen av Griegs klavermusikk. Kapasitet: 40 personer.

Priser i villaen 2023:
Kr. 25.000,- + mva.

Bestilling

For bestilling og spørsmål kontakt Sissel Kjellevold:
Tlf: (+47) 53 00 97 00
e-post: booking@kodebergen.no

Avbestilling
Ved avbestilling 3-7 dager før konserten tilfaller et gebyr på kr. 2000,-
Ved avbestilling senere enn 3 dager før konsert økes gebyret til kl. 3000,-

En privat konsert i Griegs Villa er en helt spesiell opplevelse. Foto: Dag Fosse